Catalan English French German Italian Portuguese_portugal Spanish

Mn. Àngel Reigadas, rector de la Parròquia de Porreres i el grup de catequistes de la Parròquia vos conviden a la presentació del nou curs de catequesi de preparació per a la primera comunió 2013-2014.

Els dies 23, 24 i 25 de setembre de 19 a 20h. a la Rectoria, acollida dels pares i mares per informar personalment sobre el funcionament de la catequesi, amb possibilitat d’inscriure ja els nins si es troba oportú.

El diumenge 6 d'octubre:

A les 20’30h. Missa familiar d'inici de curs de la catequesi i entrega del material. Després de la missa hi haurà una breu reunió de pares a la mateixa església.

"Que el Senyor ens acompanyi en la preciosa tasca d’anunciar la bellesa del seu Evangeli."  (paraules de Mn. Toni Vadell, actual vicari episcopal per a l'Evangelització)

Vos informam que també farem catequesi de postcomunió de cara a la confirmació, on se poden integrar els infants que han combregat el curs passat.

Si algun jove o al.lota a partir de 14 anys, vol formar part d'un grup de preparació per a la confirmació, que es posi en contacte amb la parròquia.

També oferim la possibilitat de confirmar-se als adults de qualsevol edat que no tenguin el sagrament de la confirmació. Recordam la importància per a la vida cristiana de tenir el sagrament de la confirmació, que ens constitueix plenament com a cristians.