Catalan English French German Italian Portuguese_portugal Spanish

Alguns mesos després de la seva presa de possessió com a Bisbe de Mallorca, ha ultimat la reorganització de l’estructura del govern de la Diòcesi. A fi de fomentar millor l’activitat pastoral i ajudar-lo en el govern de la Diòcesi, ha renovat i nomenat un nou Consell Episcopal, d’acord amb el cànon 473 §4 del Codi de Dret Canònic, que quedarà constituït de la següent manera:

Mn. Antoni Vera Díaz
Vicari General i Moderador de la Cúria

Mn. Antoni Vadell Ferrer
Vicari Episcopal per a l’Evangelització

S’encarregarà de la promoció i coordinació de les accions pastorals en el camp de l’anunci i l’educació de la fe, així com de les delegacions diocesanes dedicades a la pastoral, moviments eclesials i d’apostolat i la pastoral de les escoles diocesanes.

Mn. Josep Adrover Vallbona
Canceller – Secretari General del Bisbat i secretari del Consell Episcopal.

També es crea una Vicaria Episcopal per als Ministeris eclesials, la direcció de la qual assumirà directament el Bisbe, i que estarà constituïda per una Comissió de Preveres consultors.

El nou Consell Episcopal prendrà possessió dels seus càrrecs el dimecres, dia 2 d’octubre de 2013 a les 11 h, en un acte públic a la Casa de l’Església (C/ Seminari, 4) Fins llavors, els actuals vicaris generals i el vicari episcopal continuaran amb les seves funcions i potestats.

Font: Agència Balèria