Catalan English French German Italian Portuguese_portugal Spanish

Dilluns 3 de juny se compleixen exactament 50 anys de la mort del Beat papa Joan XXIII,  per aquest motiu a la capella del Roser de la parròquia a les 21h. farem una hora santa amb exposició del Santíssim i al mateix temps projecció d’algunes imatges i vídeos del papa Joan.

Divendres 7 de juny, a Consolació de Sant Joan, a les 21’30h. trobada dels col·laboradors de les parròquies del nostre arxiprestat per celebrar el final de curs.

Dissabte 8 de juny a les 18h. a la parròquia hi haurà missa amb un grup de primeres comunions. No hi haurà missa a les 20’30h.

Dissabte 8 de juny a les 20h. l’Oratori de Porreres celebra la festa del seu patró sant Felip Neri, amb una missa solemne i festa popular. Per aquest motiu no hi haurà missa a les 20’30h a la parròquia.

Diumenge 9 de juny excursió parroquial a Palma que inclou una visita guiada a la Seu de Mallorca. Si voleu venir amb autocar el preu és de 10 euros i els tiquets es venen en els llocs habituals (tendes BM i de na Margalida de sa Curia Blanca en el carrer Almoina).