PROJECTES CÀRITAS

 

PARTICIPA PER ACONSEGUIR DUR ENDAVANT TASQUES SOCIALS I HUMANITÀRIES    

 

El grup d'acció social de Càritas de la Parròquia de Porreres, des de l'inici de l'estat excepcional de la pandèmia covid-19, ha repensat i reestructurat  els projectes que duu en marxa, per transformar alguns dels seus aspectes a fi de donar un millor servei a la comunitat. S'ha canviat el sistema del repartiment d'aliments, s'han donant nous usos als locals i se n'han cercat de nous.

Volem convidar als ciutadans del nostre poble a visitar les noves instal·lacions i a aportar suggerències per enriquir entre totes i tots els projectes de Càritas-Porreres. 

LA BOTIGA SOLIDÀRIA DE ROBA I COMPLEMENTS: aquest projecte va agafar forma l'any 2003, al llarg d'aquests anys s'ha ubicat en diferents locals i  de llavors ençà ha continuat amb èxit de clientela i organització.

A partir del proper dimarts, dia 16 de març, la botiga obrirà les seves portes al carrer Sala núm. 13 (vestíbul de la Capella de la Residència). Si voleu visitar i anar a comprar a aquesta nova botiga ho podeu fer: 

  • Els dilluns i els dijous horabaixa de les 18.00 a les 20.00
  • Els dimarts el matí de les 9.15 a les 12.00 

LA BOTIGA SOLIDÀRIA DE JUGUETES, LLIBRES, OBJECTES DE CUINA I DECORACIÓ: degut a la gran quantitat de donacions i de la bona acollida durant les campanyes de Nadal i Reis s'ha obert una botiga nova, específica per aquests objectes, ubicada al carrer Rectoria s/n.

De moment sols s'obrirà alguns dies al mes i si es disposa de voluntariat suficient i de resposta de la clientela es farà una ampliació horària. 

  • Horari: el primer i tercer dimarts de cada mes de les 10.00 a les 13.00 h. 

RECOLLIDA DE ROBA, COMPLEMENTS, JUGUETES, LLIBRES, OBJECTES DE LA LLAR, ...: es continuarà la recollida en el lloc habitual de sempre, en el contenidor del passadís del campanar, tots els dies de la setmana i les 24 hores del dia, també es pot dur a les botigues solidàries durant l'horari d'obertura. 

Els canvis d'horaris se publicaran en els taulons d'anuncis dels locals de Càritas i per les xarxes socials de la Parròquia i de l'Ajuntament. 

Volem acabar aquest anunci donant les gràcies a totes aquelles persones que de manera desinteressada han ajudat a fer possible aquests projectes. 

Pau, amor, alegria i molta salut.

 

La comissió d'acció social de la Parròquia de Porreres.

Càritas