Catalan English French German Italian Portuguese_portugal Spanish

Horaris de missa

Dies feiners (dilluns, dimecres i divendres)

20.00 h

Cas Notari (dijous)

17.30 h

Dissabtes i vigílies de festes

19.00 h

Diumenges i festes

Matins - 11.00 h

(a aquesta hora no hi ha missa els mesos de juliol, agost i setembre)

Vespres - 20.00 h

Funerals

20.00 h

(El condol als familiars es dóna després de la missa)

La Parròquia de Porreres acollirà aquest quest divendres 24 de juny a les 21 h la inauguració de l’exposició “Ramon Llull, escriptor rodamón”. Amb aquest títol, extret dels escrits del P. Miquel Batllori, es presenta per primera vegada a la Part Forana un dels més grans filòsofs i literats que ha donat l’Edat Mitjana Europea. Comença amb una cronologia, passant pels trets biogràfics més destacats de la seva vida, així com una mirada a l’època que li tocà viure, tan amarada d’esperit missioner. A l’exposició s’expliquen els seus viatges, així com el contacte amb creients de religions no cristianes i amb corrents teològics i filosòfics diversos. Finalment, es fa un repàs a la producció literària de Ramon que, malgrat no ens hagi arribat en la seva totalitat, és vastíssima (265 obres conegudes avui dia).

L’objectiu de la mostra, que es va inaugurar el passat mes d’abril a l’església de Sant Antoniet de Palma, es composa de panells explicatius i fotografies, i tracta de comprendre el pensament de Llull, apropar-se a la seva vida i llegir la seva obra, tasca que “resulta avui dia més constructiva que mai”, com podem llegir a la introducció de l’exposició.

El Bisbat de Mallorca i el Consell de Mallorca han sumat esforços per a oferir una iniciativa cultural que, més enllà de promocionar la història de Mallorca, contribuirà al coneixement d’un gegant mallorquí del pensament medieval. (Nota de premsa del Bisbat de Mallorca).

L'Exposició estarà oberta fins diumenge 3 de juliol i es podrà visitar abans i després de les misses.

Per altre costat L'Agrupació Cultural de Porreres i l'Ajuntament de Porreres han organitzat per dissabte que ve dia 25-06-16 una "DIADA DE RAMON LLULL" al carrer Ramon Llull.