Catalan English French German Italian Portuguese_portugal Spanish

Horaris de missa

Dies feiners (dilluns, dimecres i divendres)

19.00 h

Cas Notari (dijous)

17.30 h

Dissabtes i vigílies de festes

17.00 h

Diumenges i festes

Matins - 11.30 h

(a aquesta hora no hi ha missa els mesos de juliol, agost i setembre)

Vespres - 20.00 h

Funerals

20.00 h

(El condol als familiars es dona després de la missa)

El matí d'ahir, 28 de febrer, va estar tenyit de sorpresa al poble de Porreres. La notícia de la mort del germà Juan Noguera Sitjar, de la Congregació de l’Oratori de Sant Felip Neri va córrer de boca en boca, deixant tristos als veïnats.

Efectivament sobre les deu i quart de la nit d'aquest passat divendres, la mort va sorprendre a qui durant més de quaranta-cinc anys ha estat treballador incansable al servei de l'històric Convent de Sant Felip Neri de Porreres.

Nascut el 19 de Març del 1942, va dedicar una part importantíssima de la seva vida al servei de l’Oratori. Fins i tot durant els últims deu anys, i en el seu afany per una major perfecció, va ingressar com a germà llec en el convent amb les ganes de fer un millor servei.

La mort de Juan Noguera Sitjar ha estat molt sentida per tot el poble en ser una persona molt estimada. Des del seu ingrés va suposar una presència constant i atenta a l’Oratori, i la seva partida suposa un dur cop, tant per a la seva família com per a la comunitat religiosa.

El funeral per l'etern descans de la seva ànima tindrà lloc aquest proper dilluns, 2 de març a partir de les 20 hores a la pròpia església de l’Oratori al que va dedicar la seva fe.

A la parròquia aquest dilluns no hi haurà missa per així poder-nos afegir tots a la missa funeral del germà Joan Noguera.

Descansi en pau.